Marilyn Monroe

A wise girl kisses, but doesn't love, listens but doesn't believe... Marilyn Monroe (1926-1962)

"A wise girl kisses, but doesn't love, listens but doesn't believe and leaves before she is left... "

Norma Jane Baker is de doopnaam die zij van haar moeder Gladys krijgt. Tot haar 11e verblijft Norma Jeane in weeshuizen en daarna tot haar 16e bij een vriendin van haar moeder. Norma kiest dan voor een huwelijk met haar 21-jarige buurjongen Jimmy Dougherty. Ze zijn gelukkig tot 1944 als Jimmy wordt uitgezonden. In de fabriek waar ze werkt wordt ze ontdekt door een fotograaf. Ze verschijnt vanaf dan op talrijke covers van magazines. Omdat haar ambities verder gaan dan fotomodel, schrijft ze zich in voor toneellessen. Als Jimmy terugkeert uit het leger, kiest ze voor haar eigen carrière. Ze verander haar naam in Marilyn Monroe. Muziek en passie voor het witte doek staan vanaf dat moment centraal in haar leven. Ze treedt live op voor de Amerikaanse soldaten en zingt in meer dan een tiental musical.

"Diamonds are a girls's best friend" is een van haar bekende songs. Tijdens haar leven is zij een symbool van ongekende vrouwelijkheid en glamour. Sekssymbool vol gespeelde onschuld, tegelijkertijd kwetsbaar en een voorbeeld voor vele vrouwen over de hele wereld. Marilyn Monroe overlijdt in haar slaap in 1962.

Reiss Profile Logo grau Levensmotief: status, the desire to be 'conspicuously different' from others. 

Vorige Volgende
ieri

ieri

Betekenis ieri;  gisteren.

Leer van gisteren! 

Gisteren staat voor de leermomenten uit het verleden. Deze neem je mee naar vandaag en morgen.

Donna di Oggi biedt jou de gelegenheid om tijdens de heerlijke wellnessmomenten terug te kijken en waardevolle leermomenten vast te leggen en mee te nemen naar vandaag.

oggi

oggi

Betekenis oggi: vandaag.

Geniet van vandaag!

Vandaag staat voor het leven in het nu. Geniet van de momenten die je nu hebt. Ben tevreden met hetgeen je bereikt hebt.

Donna di Oggi biedt jou de gelegenheid om in een karakteristieke en sprookjesachtige omgeving te genieten van de persoon die je vandaag bent. Neem je wensen en dromen mee naar morgen.

domani

domani

Betekenis domani: morgen.

Droom van morgen!

Morgen staat voor het halen van doelen en dromen werkelijkheid  te laten worden. Dromen mag, door te dromen maak je doelen visueel. Doelen zijn dromen met een deadline.

Donna di Oggi biedt jou de gelegenheid om in een mooie landelijke omgeving in volle rust te dromen over wie je wilt zijn en wat je nog wilt bereiken. Laat dromen werkelijkheid worden.