Jacky Kennedy Onassis

Can anyone understand how it is to have lived in the Whitehouse? Jacky Kennedy Onassis (1929-1994)

Ondanks het feit dat Jacky omringd werd door luxe, was zij in haar jeugd niet rijk. Nadat haar echtgenoot John F. Kennedy in 1963 werd vermoord had ze niet genoeg geld om de luxe standaard van de high society te kunnen volgen. Zes jaar later trouwde ze met Aristoteles Onassis, een van de rijkste mannen ter wereld en dankzij een aantal fondsen kreeg Jacky voor de eerste keer in haar leven 'eigen rijkdom'. 

Naast Kennedy was Jacky uitgegroeid tot een mode-icoon. Ze was altijd tiptop gekleed en droeg nooit hetzelfde. Duizenden vrouwen kopieerden haar mouwloze jurken en donkere zonnebril. 

Jacky hield van sparen en verzamelen van kunst, kleding en andere zaken die de high society op de prioriteitenlijst hadden staan. Ze gaf natuurlijk geld uit van haar man Onassis, maar was tevens ook erg in de weer met haar fondsen. Uit een biografie blijkt dat ze met de creditcard van haar man dure kleding kocht, die ze vervolgens weer terugbracht naar de winkels om het geld in cash te ontvangen en te storten op haar eigen rekening. Zo bouwde ze, voor haar en haar kinderen, een eigen vermogen op.

Reiss Profile Logo grauLevensmotief: Saving, the desire to have possessions. 

 

Vorige Volgende
ieri

ieri

Betekenis ieri;  gisteren.

Leer van gisteren! 

Gisteren staat voor de leermomenten uit het verleden. Deze neem je mee naar vandaag en morgen.

Donna di Oggi biedt jou de gelegenheid om tijdens de heerlijke wellnessmomenten terug te kijken en waardevolle leermomenten vast te leggen en mee te nemen naar vandaag.

oggi

oggi

Betekenis oggi: vandaag.

Geniet van vandaag!

Vandaag staat voor het leven in het nu. Geniet van de momenten die je nu hebt. Ben tevreden met hetgeen je bereikt hebt.

Donna di Oggi biedt jou de gelegenheid om in een karakteristieke en sprookjesachtige omgeving te genieten van de persoon die je vandaag bent. Neem je wensen en dromen mee naar morgen.

domani

domani

Betekenis domani: morgen.

Droom van morgen!

Morgen staat voor het halen van doelen en dromen werkelijkheid  te laten worden. Dromen mag, door te dromen maak je doelen visueel. Doelen zijn dromen met een deadline.

Donna di Oggi biedt jou de gelegenheid om in een mooie landelijke omgeving in volle rust te dromen over wie je wilt zijn en wat je nog wilt bereiken. Laat dromen werkelijkheid worden.