Mati Hari

De dans is een gedicht, waarbij elke beweging een woord is. Mata Hari (1876-1917)

Tot op de dag van vandaag is het onduidelijk of Margaretha Zelle, zoals Mata Hari werkelijk heette, schuldig was aan spionage. Ze werd geboren in 1876 en haar ouders waren bemiddeld. Aanvankelijk ging alles voor de wind, maar al snel kreeg haar leven een wending. Na een mislukt huwelijk en het verlies van haar zoontje keerde ze uit Nederlands-Indië terug naar Nederland. In Parijs lukte het haar vervolgens om door te breken met haar oosterse, exotische dansen. Ze wordt ook wel de uitvinder van de striptease genoemd. Voor veel hoge militairen was zijn onweerstaanbaar. Toen de eerste wereldoorlog uitbrak bood ze haar diensten aan bij de Franse Veiligheidsdienst, die echter van mening was dat ze een spionne zou zijn. Acht maanden later werd ze gedood door een vuurpeleton.

 

Reiss Profile Logo grauLevensmotief: romance, the desire for sensuality and beauty. 

Vorige Volgende
ieri

ieri

Betekenis ieri;  gisteren.

Leer van gisteren! 

Gisteren staat voor de leermomenten uit het verleden. Deze neem je mee naar vandaag en morgen.

Donna di Oggi biedt jou de gelegenheid om tijdens de heerlijke wellnessmomenten terug te kijken en waardevolle leermomenten vast te leggen en mee te nemen naar vandaag.

oggi

oggi

Betekenis oggi: vandaag.

Geniet van vandaag!

Vandaag staat voor het leven in het nu. Geniet van de momenten die je nu hebt. Ben tevreden met hetgeen je bereikt hebt.

Donna di Oggi biedt jou de gelegenheid om in een karakteristieke en sprookjesachtige omgeving te genieten van de persoon die je vandaag bent. Neem je wensen en dromen mee naar morgen.

domani

domani

Betekenis domani: morgen.

Droom van morgen!

Morgen staat voor het halen van doelen en dromen werkelijkheid  te laten worden. Dromen mag, door te dromen maak je doelen visueel. Doelen zijn dromen met een deadline.

Donna di Oggi biedt jou de gelegenheid om in een mooie landelijke omgeving in volle rust te dromen over wie je wilt zijn en wat je nog wilt bereiken. Laat dromen werkelijkheid worden.