Meryl Streep

Every single decision I make about what material I do, is because of my children. Meryl Streep (1949

Marie Louise (Meryl) Streep heeft er inmiddels een carrière van ruim 30 jaar opzitten. Ze is de zestig gepasseerd, maar nog niet uitgerangeerd. Ze won Golden Globes, Emmy's en werd zeventien keer genomineerd voor een Oscar. In 2012 voor haar rol als "Iron Lady" Margareth Thatcher. Meryl Streep kan alle rollen aan. Romantische films, drama, comedy. Maar boven alles is ze vooral moeder. Ze heeft samen met haar echtgenoot vier kinderen. En zoals ze zelf zegt: "Every single decision I make about what material I do, what I'm putting out in the world, is because of my children."

Reiss Profile Logo grauLevensmotief: Family, the desire to care for others.

Vorige Volgende
ieri

ieri

Betekenis ieri;  gisteren.

Leer van gisteren! 

Gisteren staat voor de leermomenten uit het verleden. Deze neem je mee naar vandaag en morgen.

Donna di Oggi biedt jou de gelegenheid om tijdens de heerlijke wellnessmomenten terug te kijken en waardevolle leermomenten vast te leggen en mee te nemen naar vandaag.

oggi

oggi

Betekenis oggi: vandaag.

Geniet van vandaag!

Vandaag staat voor het leven in het nu. Geniet van de momenten die je nu hebt. Ben tevreden met hetgeen je bereikt hebt.

Donna di Oggi biedt jou de gelegenheid om in een karakteristieke en sprookjesachtige omgeving te genieten van de persoon die je vandaag bent. Neem je wensen en dromen mee naar morgen.

domani

domani

Betekenis domani: morgen.

Droom van morgen!

Morgen staat voor het halen van doelen en dromen werkelijkheid  te laten worden. Dromen mag, door te dromen maak je doelen visueel. Doelen zijn dromen met een deadline.

Donna di Oggi biedt jou de gelegenheid om in een mooie landelijke omgeving in volle rust te dromen over wie je wilt zijn en wat je nog wilt bereiken. Laat dromen werkelijkheid worden.