Coco Chanel

Het dapperste wat je kunt doen, is voor jezelf denken. Het liefst hardop. Coco Chanel (1883-1971).

Coco Chanel is voor onschatbare waarde geweest voor de styling van de vrouw. Coco introduceerde naast de beroemde parfums, de (korte) rok, het vrouwenpak en het korte dameskapsel. Gabriëlle Bonheur Chanel groeide op in een Frans weeshuis. Op 29 jarige leeftijd ontmoette ze de man die haar de middelen verschafte om een hoedenwinkel te kunnen openen, te weten Arthur Capel. Er braken voor haar succesvolle tijden aan toen ze hét parfum Chanel no. 5 introduceerde. Toen ze tijdens WO II verliefd werd op een Nazi-officier, verliet ze het ontwerpersvak. Na vijftien jaar keerde ze weer terug en bleek nog steeds razend populair te zijn. 

Reiss Profile Logo grauLevensmotief: status, the desire to be different from others. 

Vorige Volgende
ieri

ieri

Betekenis ieri;  gisteren.

Leer van gisteren! 

Gisteren staat voor de leermomenten uit het verleden. Deze neem je mee naar vandaag en morgen.

Donna di Oggi biedt jou de gelegenheid om tijdens de heerlijke wellnessmomenten terug te kijken en waardevolle leermomenten vast te leggen en mee te nemen naar vandaag.

oggi

oggi

Betekenis oggi: vandaag.

Geniet van vandaag!

Vandaag staat voor het leven in het nu. Geniet van de momenten die je nu hebt. Ben tevreden met hetgeen je bereikt hebt.

Donna di Oggi biedt jou de gelegenheid om in een karakteristieke en sprookjesachtige omgeving te genieten van de persoon die je vandaag bent. Neem je wensen en dromen mee naar morgen.

domani

domani

Betekenis domani: morgen.

Droom van morgen!

Morgen staat voor het halen van doelen en dromen werkelijkheid  te laten worden. Dromen mag, door te dromen maak je doelen visueel. Doelen zijn dromen met een deadline.

Donna di Oggi biedt jou de gelegenheid om in een mooie landelijke omgeving in volle rust te dromen over wie je wilt zijn en wat je nog wilt bereiken. Laat dromen werkelijkheid worden.