Michelle Obama

I never cut class. I loved getting an A, I liked being smart. Michelle Obama (1964).

Mihcelle LaVaugh Robinson wordt de eerste zwarte dame in het Witte Huis en zij doet haar taken met flair. Ze is jarenlang succesvol advocaat geweest, ze oogt als een sterke kritische vrouw en is moeder van twee dochters. Tijdens haar studieperiode (Princeton) behoort zij tot de besten van haar klas en een glanzende carrière is haar vooruitzicht. Ze staat er dan in eerste instantie niet echt om te springen om de ambities van haar echtgenoot te volgen. Michelle wordt gezien als een van de belangrijkste adviseurs van haar man.

Reiss Profile Logo grauLevensmotief: curiosity, the desire for knowledge. 

Vorige Volgende
ieri

ieri

Betekenis ieri;  gisteren.

Leer van gisteren! 

Gisteren staat voor de leermomenten uit het verleden. Deze neem je mee naar vandaag en morgen.

Donna di Oggi biedt jou de gelegenheid om tijdens de heerlijke wellnessmomenten terug te kijken en waardevolle leermomenten vast te leggen en mee te nemen naar vandaag.

oggi

oggi

Betekenis oggi: vandaag.

Geniet van vandaag!

Vandaag staat voor het leven in het nu. Geniet van de momenten die je nu hebt. Ben tevreden met hetgeen je bereikt hebt.

Donna di Oggi biedt jou de gelegenheid om in een karakteristieke en sprookjesachtige omgeving te genieten van de persoon die je vandaag bent. Neem je wensen en dromen mee naar morgen.

domani

domani

Betekenis domani: morgen.

Droom van morgen!

Morgen staat voor het halen van doelen en dromen werkelijkheid  te laten worden. Dromen mag, door te dromen maak je doelen visueel. Doelen zijn dromen met een deadline.

Donna di Oggi biedt jou de gelegenheid om in een mooie landelijke omgeving in volle rust te dromen over wie je wilt zijn en wat je nog wilt bereiken. Laat dromen werkelijkheid worden.