Romy Schneider

‘In het dagelijkse leven stel ik niets voor, maar voor de camera kan ik alles.’ Romy Schneider (1938

Voor altijd Sissi.... Rosemary Magdelena Albach, bekend als Romy Schneider, werd wereldberoemd met haar Sissi-trilogie, films over het leven van Keizerin Elisabeth van Oostenrijk. Afkomstig uit een acteursfamilie trad ze al jong in de voetsporen van haar ouders. Ze was bijzonder mooi. Op het witte doek straalde ze pure magie uit maar haar privé leven bestond uit een aaneenschakeling van tragische gebeurtenissen. Drie mislukte huwelijken en (meer dan 60) succesvolle films. Ze zou het verlies van haar 14-jarige zoon in 1981 nooit te boven komen en negen maanden na zijn dood sterft zij ook. 

"Romy Schneider" is te zien in de Bundeskunsthalle in Bonn tot en met 24 juni 2012. De Bundeskunsthalle in Bonn staat uitgebreid stil bij het leven en de carrière van de vrouw die dertig jaar na haar dood bij velen nog altijd springlevend is. 

Reiss Profile Logo grau  Levensmotief: independance, the desire for self reliance.

Vorige Volgende
ieri

ieri

Betekenis ieri;  gisteren.

Leer van gisteren! 

Gisteren staat voor de leermomenten uit het verleden. Deze neem je mee naar vandaag en morgen.

Donna di Oggi biedt jou de gelegenheid om tijdens de heerlijke wellnessmomenten terug te kijken en waardevolle leermomenten vast te leggen en mee te nemen naar vandaag.

oggi

oggi

Betekenis oggi: vandaag.

Geniet van vandaag!

Vandaag staat voor het leven in het nu. Geniet van de momenten die je nu hebt. Ben tevreden met hetgeen je bereikt hebt.

Donna di Oggi biedt jou de gelegenheid om in een karakteristieke en sprookjesachtige omgeving te genieten van de persoon die je vandaag bent. Neem je wensen en dromen mee naar morgen.

domani

domani

Betekenis domani: morgen.

Droom van morgen!

Morgen staat voor het halen van doelen en dromen werkelijkheid  te laten worden. Dromen mag, door te dromen maak je doelen visueel. Doelen zijn dromen met een deadline.

Donna di Oggi biedt jou de gelegenheid om in een mooie landelijke omgeving in volle rust te dromen over wie je wilt zijn en wat je nog wilt bereiken. Laat dromen werkelijkheid worden.