Sophia Loren

‘Sex appeal is 50% what you've got and 50% what people think you've got.’ Sophia Loren (1934)

Sophia Loren is voor velen ‘de mooiste vrouw ter wereld’. Loren groeide op in Pozzuoli in de buurt van Napels. Op veertienjarige leeftijd won ze een prijs in een schoonheidswedstrijd. Een paar jaar later werd ze gekozen tot “Miss Eleganza” en opgemerkt door filmproducent Carlo Ponti, die haar een screentest liet doen.

Op 23 jarige leeftijd trouwt ze met Carlo Ponti die 22 jaar ouder was. Ze krijgen twee zonen. Ieri, oggi, domani (gisteren, vandaag, morgen) is een film uit 1963 van Vittorio de Sica. Hij bestaat eigenlijk uit drie korte films met telkens dezelfde twee acteurs in de hoofdrol: Sophia Loren en Marcello Mastroianni. Het vertelt over de strijd tussen mannen en vrouwen, in drie totaal verschillende relaties. De film was goed voor een Oscar in de categorie beste buitenlandse film. Ze heeft veel fans.

Op 72-jarige leeftijd poseert ze nog voor de befaamde Pirelli-kalender editie 2007. En dat voor iemand die zegt: "Everything you see, I owe to spaghetti….”. 

 Levensmotief: independance, the desire for self reliance.

Vorige
ieri

ieri

Betekenis ieri;  gisteren.

Leer van gisteren! 

Gisteren staat voor de leermomenten uit het verleden. Deze neem je mee naar vandaag en morgen.

Donna di Oggi biedt jou de gelegenheid om tijdens de heerlijke wellnessmomenten terug te kijken en waardevolle leermomenten vast te leggen en mee te nemen naar vandaag.

oggi

oggi

Betekenis oggi: vandaag.

Geniet van vandaag!

Vandaag staat voor het leven in het nu. Geniet van de momenten die je nu hebt. Ben tevreden met hetgeen je bereikt hebt.

Donna di Oggi biedt jou de gelegenheid om in een karakteristieke en sprookjesachtige omgeving te genieten van de persoon die je vandaag bent. Neem je wensen en dromen mee naar morgen.

domani

domani

Betekenis domani: morgen.

Droom van morgen!

Morgen staat voor het halen van doelen en dromen werkelijkheid  te laten worden. Dromen mag, door te dromen maak je doelen visueel. Doelen zijn dromen met een deadline.

Donna di Oggi biedt jou de gelegenheid om in een mooie landelijke omgeving in volle rust te dromen over wie je wilt zijn en wat je nog wilt bereiken. Laat dromen werkelijkheid worden.