Margaret Thatcher

'Wanneer je in de politiek iets gedaan moet hebben, vraag je het een vrouw'. Margaret Thatcher

Haar bijnaam de "Iron Lady" kreeg Margaret Hilda Thatcher  (1925-2013) tijdens haar functie als eerste (en tot nu toe enige) vrouwelijke premier van het Verenigd Koninkrijk. Ze is de langst dienende Britse premier, namelijk bijna twaalf jaar. Zij staat bekend om haar vastberadenheid en zonder die eigenschap zou ze ook niet zo ver zijn gekomen. Een bekende uitspraak van haar was 'there is no alternative' als de oppositie haar plannen niet wilde goedkeuren.

Reiss Profile Logo grauLevensmotief: power, the desire to influence others. 

Vorige Volgende
ieri

ieri

Betekenis ieri;  gisteren.

Leer van gisteren! 

Gisteren staat voor de leermomenten uit het verleden. Deze neem je mee naar vandaag en morgen.

Donna di Oggi biedt jou de gelegenheid om tijdens de heerlijke wellnessmomenten terug te kijken en waardevolle leermomenten vast te leggen en mee te nemen naar vandaag.

oggi

oggi

Betekenis oggi: vandaag.

Geniet van vandaag!

Vandaag staat voor het leven in het nu. Geniet van de momenten die je nu hebt. Ben tevreden met hetgeen je bereikt hebt.

Donna di Oggi biedt jou de gelegenheid om in een karakteristieke en sprookjesachtige omgeving te genieten van de persoon die je vandaag bent. Neem je wensen en dromen mee naar morgen.

domani

domani

Betekenis domani: morgen.

Droom van morgen!

Morgen staat voor het halen van doelen en dromen werkelijkheid  te laten worden. Dromen mag, door te dromen maak je doelen visueel. Doelen zijn dromen met een deadline.

Donna di Oggi biedt jou de gelegenheid om in een mooie landelijke omgeving in volle rust te dromen over wie je wilt zijn en wat je nog wilt bereiken. Laat dromen werkelijkheid worden.